Priser​

Hos KURS NU skræddersyer vi en løsning, der passer lige præcis til jer. Derfor er det svært at liste faste priser, da det hele afhænger af ydelsen, tiden, og jeres størrelse. Vi vil altid anbefale at man følger kursusdage op med konsulenttimer for at sikre størst muligt udbytte. Vi hjælper med løbende implementering og supervision, og regner timer udfra den fælles aftale vi udarbejder med jer.

Jo flere opgaver I overlader til os, jo mere sammenhæng kan vi tilbyde. Det er en klar anbefaling fra vores side, at I vælger en sådan pakkeløsning. Det giver for det første en mere ensartet oplevelse for jer og jeres medarbejdere, men det ruster også os til samarbejdet, at vi kender jer mere indgående, end man ellers ville komme til.

Ring endelig og inviter os på kaffe – så kan vi sammen lave et udkast til samarbejdet, og vi kan give et bud på opgaven. Vi kommer selvfølgelig gratis. Vi har også forskelligt materiale vi kan fremsende efter ønske.

Vi betragter os som en socialøkonomisk virksomhed, hvorfor det er løsningen og ikke profitten, der betyder noget for os.

 “Nothing about us – without us”

Hvem er vi?

KURS NU er en socialøkonomisk konsulentvirksomhed, der arbejder sammen med sociale tilbud og institutioner, udfra den grundlæggende devise

“Nothing about us – without us"

Kontakt

Oxendalen 25

9550 Mariager - Rutevejledning

Tlf.: 22 60 62 37

E-mail: jhe@kurs-nu.dk

linkedin-logo google-plus-symbol