​OM KURS NU

Konsulentvirksomhed der arbejder sammen med sociale tilbud og institutioner

KURS NU er en socialøkonomisk konsulentvirksomhed, der arbejder sammen med sociale tilbud og institutioner, udfra den grundlæggende devise “Nothing about us – without us”. Vi arbejder ud fra en helhedstænkning, både på organisationsplan og i forhold til indsatsen for den enkelte borger. Hos KURS NU har vi en målsætning om at påvirke livskvaliteten for den udsatte, ved at styrke arbejdet på de givne institutioner. Vi følger altså opgaven til dørs, fra vidensformidling til implementering og omsætning, samt resultatopsamling og refleksion.

Ingen tilbud er ens

Det er vigtigt for os, at vi indgår i tæt samarbejde med vores kunder, fremfor bare at være en udefrakommende diktator. Ingen tilbud er ens, og der findes ikke en formel for, hvordan man yder socialpædagogisk arbejde. Sammen med indsatsstederne tegner vi et billede af ,hvordan organisationen er/skal være struktureret for bedst muligt at favne målgruppens behov. Vi sætter mål for ,hvor organisationen skal bevæge sig hen, og hjælper jer på alle trin imod dette mål.

KURS NU har et ønske om at gøre en forskel på alle niveauer

  • For Borgeren: fremme en faglig, solid og bæredygtig indsats hen imod et godt liv
  • For Medarbejderen: Fremme og sikre arbejdsmiljø og -vikår, samt fremme kontinuerlig faglig- og personlig udvikling
  • For organisatioen: Fremme en drift der understøtter missionen og dennes omsætning i praksis
  • For Samfundet: Fremme og dokumentere viden om hvad der kommer ud af de sociale indsatser og hvad der virker, så vi kan udbrede disse arbejdsformer.

PDSA cirklen​

Ud fra en stærk kvalitetstænkning bygget på PDSA cirklen. Kvalitetstænkningen er en systematisk, vurderende, gentagende og refleksiv praksis, der lægges ned over organisationen og de tiltag, der findes her. PDSA giver en dynamisk fokuseret ramme, der kan rettes ind efter borgeren. Socialt arbejde bygger på erfaringer fra virkeligheden, der med fordel kan vurderes efter PDSA. Og netop her vil vi levere en differentieret og implementerbar metode ift. det enkelte problem og målrettet den enkelte organisation.

 “Nothing about us – without us”

Hvem er vi?

KURS NU er en socialøkonomisk konsulentvirksomhed, der arbejder sammen med sociale tilbud og institutioner, udfra den grundlæggende devise

“Nothing about us – without us"

Kontakt

Oxendalen 25

9550 Mariager - Rutevejledning

Tlf.: 22 60 62 37

E-mail: jhe@kurs-nu.dk

linkedin-logo google-plus-symbol